Despre noi

Povestea noastră

Specializați în construcții civile și industriale.

Înființată din capital social privat 100% românesc, Tekno Euroconstruct este o societate comercială specializată în construcția de clădiri rezidențiale și nerezidențiale.

În cei 20 de ani de activitate am contribuit cu success la realizarea de spații comerciale, stații de distribuție carburanți, hale industriale, showroom-uri auto, săli de sport, clădiri de birouri precum și locuințe civile pe structură metalică. Din lucrările realizate de noi ponderea cea mai importantă este reprezentată de montajul sistemelor de închideri a fațadelor și acoperișurilor clădirilor de mari dimensiuni.

Corectitudinea, prompitudinea și devotamentul sunt valorile pe care le promovăm în toate proiectele în care ne implicăm. Ne-am dezvoltat în jurul acestora și urmărim un singur scop: îndeplinirea cerințelor clienților în conformitate cu normele aplicabile în vigoare.

Știm cât de greu este să dai viață unei construcții motiv pentru care venim în ajutorul tău și asigurăm extrasul de materiale și accesorii necesare, detaliile pentru realizarea elementelor de tinichigerie și montajul complet al acestora. De asemenea, operăm pe întreg teritoriul României.